Kdo jsme

Divadelní spolek je dobrovolné sdružení rodičů a přátel  fungující při MC Rodinka. Zaměřujeme se především na děti předškolního věku. Každoročně nacvičíme jedno originální loutkové představení. Premiérově pohádku sehrajeme  pro děti z dětského centra v Jilemnici. Naše divadelní představení se stala nedílnou součástí Krakonošových letních podvečerů a Jilemnického kulturního léta. Během školního roku objíždíme s představením místní i okolní mateřské školky. Těší nás, že je o naše divadélko stále větší zájem.

Všichni členové divadla vykovávají tuto aktivitu dobrovolně bez finanční odměny, a vše ve svém volném čase. Za což si zaslouží velké poděkování.

Veškěré finanční prostředky, které nám jsou za představení poskytnuty, jdou na činnost Oblastní charity Jilemnice a mateřského centra Rodinka.

Rádi mezi s sebou uvítáme nové členy, takže máš-li chuť udělat něco pro druhé a pro sebe, ozvi se nám.

Koordinátor divadla: Leona Mohrová  739011135