Krkavčí matka v Jilemnici 7. října 2020

S radostí Vás zveme na setkání s Veronikou Hurdovou alias Krkavčí matkou, která přijede besedovat i do Jilemnice. Těšit se můžete na různá témata provázející její život - cestování s dětmi, unschooling, vraťme smrt zpátky do života. Veronika je autorkou skvělého blogu, za který obdržela cenu Křišťálová lupa. Vstupenky jsou v předprodeji v Informačním centru v Jilemnici a v mateřském centru. Cena 220,-. Část z výtěžku poputuje na zajištění provozu Oblastní charity Jilemnice.

Charitní sklad a obchod bude o státním svátku 6. července uzavřen

Provoz charitního skladu a obchodu bude během července a srpna probíhat vždy v pondělí 9:00 - 15:00.

Vyjma státního svátku 6. července 2020.

Jilemnický SWAP

V pátek 26. června od 14:00 do 16:00 pro Vás chystáme další SWAP, akce je velmi dynamická, takže přijďte včas, ať si toho co nejvíce odnesete. Platí přines max 10ks a odnes si kolik chceš. Věci musí být čisté a v pořádku, ideálně outlet, nikoli móda před 50 lety, děkujeme.

Bleší trh v Jilemnici

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili Blešího trhu , ať jako pořadatele, prodávající či kupující. Velice si vážíme účasti děvčat z městského úřadu v Jilemnici a děkujeme děvčatům z farního sboru ČCE, která zajistila provoz kavárničky. Výtežek z prodeje a kavárničky 4530Kč bude použit na podporu provozu Oblastní charity Jilemnice primárně provozu charitního taxi. MOC DĚKUJEME!!!!!!

SWAP - výměna oblečení

Přines, vyměň, odnes. Kdy: v pátek 26. června 14:00 -16 :00. Přines maximálně 10ks čistého, pěkného obleční a odnes si kolik uneseš :). Akce je velmi dynamická a rychlá, proto přijď včas. Těšíme se na Vás ve Společenském domě JILM.

Bleší trh opět na faře v sobotu 13. června

Srdečně Vás zveme na charitativné bleší trh na farní zahradu českobratrské církve evangelické, přijďte prodat, nakoupit, vyměnit nebo jen pobýt v příjemném prostředí farní zahrady. Sobota 13. června 9:00 - 13:00. Těšíme se na Vás!!!

Podpořte mateřské centrum Rodinka

Náš projekt byl vybrán do hlasování o divokou kartu v programu ČSOB pomáhá regionům, dejte nám svůj hlas, každá mailová adresa=jeden hlas. Děkujeme.

Zde se hlasuje: https://www.csobpomaharegionum.cz/detail-projektu/655-materske-centrum-rodinka

Charitní skla a obchod opět otevřen od 4.5.

Charitní sklad a obchod opět otevíráme pro naše klienty a zákazníky ve standartním čase 9:00 - 15:00. Čtvrtky zůstávají zatím zavřené .

Provoz humanitárního skladu a charitního obchodu

Aktuálně je charitní obchod a humaniární sklad uzavřen. Výdej na poukázky je realizován pouze po předchozí telefonické domluvě. Zboží se nepřijímá. Děkujeme za pochopení a věříme, že se vše co nejdříve zase vrátí do předchozího stavu.

Charitní taxi stále funguje, ale nyní trochu jinak

Od  pondělí 16. břena rozváží charitní taxi obědy seniorům z Jilemnice, cca 110 obědů denně. Pokud potřebujete dovést léky či nákup, můžete se obracet na krizové linky města Jilemnice nebo přímo na zaměstnance charity. Velice rádi Vám pomůžeme. Kontaktní tel. 730586731

Tříkrálová sbírka 2020

Podpořili nás

Provoz charitního taxi byl podpořen z nadačního fondu společnosti Tesco s názvem Vy rozhodujete my pomáháme částkou 30.000,-Kč.

stažený soubor