Provoz charitního skladu

Charitní sklad zůstává v provozu každé pondělí 9:00 - 12:00 za účelem humanitární pomoci osobám v těžké sociální situaci (výdej obleční a potravin na poukázky).

Podpora charitního taxi z Nadace Olgy Havlové Výbor dobré vůle

Od černa do srpna byl provoz charitního taxi podpořen z Nadace Olgy Havlové "Výbor doré vůle" částkou 26.000,-. Finančí prostředky byly použity na hrazení osobních nákladů a paliva. Děkujeme za podporu v této nelehké době.

Charitní sklad opět v provozu i každý čtvrtek 15:00 - 17:00

Po delší pauze opět otevíráme charitní sklad i ve čtvrtek, kdy je otevřeno POUZE pro PŘÍJEM zboží. Výdeje na poukázky a prodej věcí pouze každé pondělí 9:00 - 15:00.

Srdečně zveme na druhý letošní BLEŠÍ TRH sobota 12. září

Ani virus nás nezastaví, proto opět pořádáme na farní zahradě České církve evangelické BLEŠÍ TRH

9:00 - 13:00. Přijďte prodat, nakoupit či se jen tak potkat se známými. Opět bude k dispozici kavárnička nejen s kávou, ale i s polévkou a letos poprvné BRAMBORÁČKY a korálková minidílnička pro děti i dospělé s perličkami od firmy perlex.cz.

Těšíme se na Vás, bližší info k trhu Vám rádi poskytneme na tel. 730586731.

Krkavčí matka v Jilemnici 7. října 2020

S radostí Vás zveme na setkání s Veronikou Hurdovou alias Krkavčí matkou, která přijede besedovat i do Jilemnice. Těšit se můžete na různá témata provázející její život - cestování s dětmi, unschooling, vraťme smrt zpátky do života. Veronika je autorkou skvělého blogu, za který obdržela cenu Křišťálová lupa. Vstupenky jsou v předprodeji v Informačním centru v Jilemnici a v mateřském centru. Cena 220,-. Část z výtěžku poputuje na zajištění provozu Oblastní charity Jilemnice.

Charitní sklad a obchod bude o státním svátku 6. července uzavřen

Provoz charitního skladu a obchodu bude během července a srpna probíhat vždy v pondělí 9:00 - 15:00.

Vyjma státního svátku 6. července 2020.

Jilemnický SWAP

V pátek 26. června od 14:00 do 16:00 pro Vás chystáme další SWAP, akce je velmi dynamická, takže přijďte včas, ať si toho co nejvíce odnesete. Platí přines max 10ks a odnes si kolik chceš. Věci musí být čisté a v pořádku, ideálně outlet, nikoli móda před 50 lety, děkujeme.

Bleší trh v Jilemnici

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili Blešího trhu , ať jako pořadatele, prodávající či kupující. Velice si vážíme účasti děvčat z městského úřadu v Jilemnici a děkujeme děvčatům z farního sboru ČCE, která zajistila provoz kavárničky. Výtežek z prodeje a kavárničky 4530Kč bude použit na podporu provozu Oblastní charity Jilemnice primárně provozu charitního taxi. MOC DĚKUJEME!!!!!!

SWAP - výměna oblečení

Přines, vyměň, odnes. Kdy: v pátek 26. června 14:00 -16 :00. Přines maximálně 10ks čistého, pěkného obleční a odnes si kolik uneseš :). Akce je velmi dynamická a rychlá, proto přijď včas. Těšíme se na Vás ve Společenském domě JILM.

Bleší trh opět na faře v sobotu 13. června

Srdečně Vás zveme na charitativné bleší trh na farní zahradu českobratrské církve evangelické, přijďte prodat, nakoupit, vyměnit nebo jen pobýt v příjemném prostředí farní zahrady. Sobota 13. června 9:00 - 13:00. Těšíme se na Vás!!!

Tříkrálová sbírka 2020

Podpořili nás

Provoz charitního taxi byl podpořen z nadačního fondu společnosti Tesco s názvem Vy rozhodujete my pomáháme částkou 30.000,-Kč.

stažený soubor

V roce 2020  jsme byli podpořeni nadačním fondem Karla Komárka.

logo komárek